L&K VERTIC GUIDE 210 BOT
L&K VERTIC GUIDE 210 BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Műcsali vezetése
Műcsali vezetése

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

L&K Vertic Guide 2,1m 50-150g harcsázó bot

Az L&K márkanév alatt, a ragadozóhalas horgászathoz illő kiegészítők találhatóak meg, igazán minőségi kivitelben, rendkívül széles szortimentben, garantálva az élménydús használati értékeket.

A Vertic Guide is ezt a szegmenst bővíti, mely alapjaiban a harcsahorgászatra lett kifejlesztve, annak is a vertikális vállfajára. ami az elmúlt években rengeteg horgászt vezetett, akár élete harcsájához.

A bot a csónakos kuttyogatás mellett, a vertikális pergetéshez nyújt egy hiánypótló, masszív, erőteljes variánst, ami a hazai legnagyobb harcsáknak is tökéletes ellenfele lesz. Azonban tökéletes választás lehet a nagyharcsákra való pergetés esetében is.

A bot 2 részes kialakítású, 2,1 méteres változat, alapanyaga IM10-es nano carbon, karakterisztikája a stucnis bottoldásnak köszönhetően masszív, de fárasztás közben kellő rugalmasságot garantál, emellett súlya csak 225 gramm, ami kiemelkedővé teszi a nagyhalas botok között. 50-150 grammos dobósúlya lehetővé teszi, az igazán nagyméretű vertikális wobblerek és egyéb műcsalik emelgetését is, feltérképezve az adott, harcsát rejtő területeket.

Nyele osztott parafás kialakítású, ami az orsótartó felett kiegészül, egy plusz fogást jelentő résszel, masszív tartást garantálva a fárasztás minden fázisában.

A bot és a blank eleje, a márkához illően kék-átmenetes letisztult dizájnt kapott, sárga, jó láthatóságú bandázsolással kiegészítve a háromtalpas erősített gyűrűknél.

A botot kezdő és profi harcsahorgászoknak is ajánljuk, a vertikális módszerekhez az egyik legjobb választás.


68. Pergető Az IM10-es karbon pergető botok a legkedveltebb modellek közé tartoznak. Kimagasló minőség, a műcsali minden rezdülését és a legapróbb rávágásokat is jelző spicc jellemzi. A gyorsan felkeményedő anyag gyors és eredményes fárasztást tesz lehetővé akár akadókkal és gazdag vegetációval tarkított pályán is.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
13148-211 BOT L&K VERTIC GUIDE 210 24 490 Ft 210 cm250-150 gB111 cm225 g


BOT KOÓS CATFISH HORIZONT
27 490 Ft
BOT KOÓS CATFISH SHADOW
19 990 Ft
BOT KOÓS CATFISH MONSTER
17 990 Ft
WFT NEVER CRACK FJORDSPIN HARCSÁZÓ BOT
22 900 Ft
18 490 Ft
KAMASAKI SUPER CAT HARCSÁZÓ BOT
7 990 Ft
WFT NEVER CRACK CATFISH BOAT 250-1000G HARCSÁZÓ BOT
21 900 Ft
17 490 Ft
Különös hang a vízen!
Megjelent: 2021-08-18 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

Van egy speciális hang amelyre mindenki felkapja a fejét, van aki azért mert soha nem halotta és nem tudja mi lehet az, van aki pontosan tudja mi lehet és pont ezért figyel a hangra és annak keletkezésére. Ez a speciális, hang sokakat ámulatba ejt, változatosságával, a körülötte lévő ...

Nincs kapcsolódó videó