PVA BOMBS - 20 DB/CSOMAG
Termékleírás

PVA Bombs - 20 db/csomag

A PVA BOMBS két méter, magas minőségű PVA hálóba töltött, speciális összetevőkből álló csalogatóanyagot tartalmaz. A csomagban található 20 db. PVA töltet ami a magasnyomású, precíziós betöltő eljárásnak köszönhetően a mederfenékre érés után szinte azonnal szétrobban a csali körül. Segítségével precíz csalogatóhatást érhetünk el, anélkül, hogy a vízparton kellene töltögetnünk az egyébként sérülékeny PVA hálót.

Minden egyes zsákocska mögött hosszú évek versenytapasztalata, több ezer vízparton töltött óra van. A PVA BOMBS a speciális helyzetekhez is igazodva több különféle ízben kerül forgalomba, így minden szituációban eredményesen használható, melyek íz és beltartalmuktól függetlenül PVA barát dippel vagy locsolóval még vonzóbbá tehetők. Minden termék a haltakarmányozásban is használt magas minőségű kiváló beltartalommal bíró haltáp-keveréket és hozzáadott aminosavakat, omega-3 zsírsavakban gazdag halolajat és a tápanyag hasznosítást segítő esszenciális olajokat tartalmaz.

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK, NEM CSAK PROFIKNAK!

Halas-májas - Növényi és állati fehérjékben gazda,g változó szemcseméretű, vízben jól oldódó őrlemények keveréke. Májliszt tartalma meghaladja az 5%-ot, az össz' protein tartalma 30% feletti. A keverék minőségét kiváló minőségű halolaj hozzáadásával növeltük. Elsősorban 18 °C feletti vízhőmérsékletben ajánlott a használata, de meglepő eredményeket produkált 15 °C alatti vizekben is. Számos rekord kapcsolódik ehhez a keverékhez.

Méz-virágpor - Eredően a méz az egyik legrégebbi pontycsalogató anyag. A virágpor vitaminokban és aminosavakban gazdag, ezért ezt a keveréket a pontyok előszeretettel keresik és fogyasztják. A mix tartalmaz apróra őrölt és durvára tört olajos magvakat illetve magas beltartalmi értékkel bíró, a haltakarmányozásban is jó eredménnyel használt pelletőrleményeket. Ez az íz és illatkombináció elsősorban a tavaszi és őszi időszakban ajánlott.

Ánizs-fűszer - A horgászatban régóta ismert, mára talán elfeledett íz az ánizsé. Pedig magas olajtartalma és jellegzetes aromája igen jó hatással van a halak táplálkozására.  Ebben a keverékben az ánizs esszenciális olajként szerepel. 2%-ban tartalmas Robin Red-et, mely köztudottan önmagában is nagy csalogatóhatással bír. Igen magas protein tartalommal rendelkezik, a keverék 72%-os LT hallisztet, magas vízoldékonysággal rendelkező tejszármazékot tartalmaz, mely elősegíti a vízben a PVA háló feloldódása után a beltartalmi értékek gyors kioldódását. Minden évszakban eredményesen használható, akár felmelegedő vizekben, vagy a rekkenő hőségben is. 

Atom-pellet mix - Változó méretű, magas állati fehérjetartalmú és kiváló minőségű szénhidrát tartalmú pelletekből összeállított keverék. A keveréket előállítás során melaszban áztatjuk, amely csak ez után kerül betöltésre. Melaszt azért használunk, mert magas természetes betain tartalommal bír, ami köztudottan étvágyfokozó hatású. A változó méretű pellettartalma miatt a csalinkat koncentráltan, folyamatosan oldódó csalogatóanyag veszi körül. Az ATOM-PELLET MIX a szénhidrátot is tartalmazó pelletkeverékek miatt a felmelegedő vízben a nagy energiatartalommal bíró táplálékot kereső pontyok kedvelt csemegéje.

Amino-Melasz mix - Hatféle tört mag keverékét tartalmazó mix, (kukorica, tigrismogyoró, kender, sárga és vörös köles illetve repce) amely magkeveréket áztatás és főzés előtt speciális technológiával durva szemcsézetűre őrölünk. A melaszban kifőzött keveréket PVA hálóba töltjük. A klasszikus főtt magvak az év minden szakában igen jó eredményekkel működnek. Az Amino-Melasz Mix magas melasztartalma miatt lassabban oldódik és tovább fejti ki hatását.

A Bomb család, 2020-tól, 5 új ízzel bővült, az Amino Krill, Amino Chili, Amino-fokhagyma, Amino csoki-karamell és a legkellemesebb Scopex-vanília ízekkel, megoldást garantálva a legkülönbözőbb helyzetekre.

Ezek az új csalogatóanyagok a magas fehérje és beltartalmi értékük mellett, igazán magas aminosav tartalmuknak köszönhetően is kiváló eredményt garantálnak a horgászok számára, érdemes kísérletezni használatukkal, az eredmény nem fog elmaradni, prémium minőségű termék.

" A PVA termék használata és annak betöltése megfelelő minőségben nem egyszerű, esős időben kifejezetten körülményes feladat. A PVA BOMBS zsákocskáit a csomagolásból kibontva a horogra akasztva, illetve az előkére fűzve azonnal használható. Ezt a tulajdonságát részesítjük nagy előnyben a versenyeken is ahol a gyorsaság sokat számít. A PVA BOMBS élesben nagyszerűen vizsgázott már több nagy versenyen is, de az igazi átütő sikert az I.Balatoni Nemzetközi Pontyfogó Kupa az IBCC-n elért első és harmadik helyezés hozta meg. A hétköznapi horgászatban is nagy előnyt jelent az egyszerű használhatósága és a keverékek kimagasló minősége miatt. Posztobányi László csapattársammal olyan termékről álmodtunk, amellyel rövidebb idő alatt is kapásra ösztönözhetjük a pontyokat és azt hiszem ez a terv remekül megvalósult. "   - Fekete Károly, 2x pontyfogó magyar bajnokCikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Ízesítés Méret Kiszerelés
97100-015 PVA  BOMB HONEY POLLEN 1 690 Ft 84.5 Ft/DB PVA BombsMéz-virágpor30x20 mm20 db/csomag
97100-025 PVA BOMB ATOM PELLET MIX (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 690 Ft 84.5 Ft/DB PVA BombsAtom pellet mix30x20 mm20 db/csomag
97100-035 PVA BOMB AMINO KRILL 1 690 Ft 84.5 Ft/DB PVA BombsAmino krill30x20 mm20 db/csomag
97100-040 PVA BOMB AMINO CHILI 1 690 Ft 84.5 Ft/DB PVA BombsAmino chili30x20 mm20 db/csomag
97100-045 PVA BOMB AMINO FOKHAGYMA 1 690 Ft 84.5 Ft/DB PVA BombsAmino fokhagyma30x20 mm20 db/csomag
97100-050 PVA BOMB AMINO CSOKI 1 690 Ft 84.5 Ft/DB PVA BombsAmino csoki-karamell30x20 mm20 db/csomag
97100-055 PVA BOMB SCOPEX VANILÍA 1 690 Ft 84.5 Ft/DB PVA BombsScopex vanília30x20 mm20 db/csomag
97100-060 PVA BOMB SCOPEX EPER 1 690 Ft 84.5 Ft/DB Új PVA BombsScopex eper30x20 mm20 db/csomag
97100-065 PVA BOMB SCOPEX KAGYLÓ 1 690 Ft 84.5 Ft/DB Új PVA BombsScopex kagyló30x20 mm20 db/csomag
97100-070 PVA BOMB SCOPEX MANGÓ 1 690 Ft 84.5 Ft/DB Új PVA BombsScopex mangó30x20 mm20 db/csomag


BENZAR MIX FRANCIA KENYÉR
650 Ft
THE ONE PVA HURKA + 100ml LOCSOLÓ
2 790 Ft
THE ONE STARTER KIT
8 990 Ft
THE ONE PVA HURKA + 50ML LOCSOLÓ
2 790 Ft
BENZAR MIX METHOD BOMB PEZSGŐS PVA - 20DB/CSOMAG
1 690 Ft
CARP EXPERT PLANKTON 3DB/CSOMAG
990 Ft
Célkeresztben a PVA Bomb
Megjelent: 2017-06-02 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A célzott pontyhorgászatban rengeteg hatékony etetési taktika létezik. A tradicionális növényi magvakkal való etetéstől kezdve egészen a különféle pelletekkel, bojlikkal történő csalogatásig sokféle módszert bevetünk a siker érdekében. Szerencsére egyre többen kezdik ...

Nincs kapcsolódó videó