CARP EXPERT MAX1 BOJLIS BOT
CARP EXPERT MAX1 BOJLIS BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Termékleírás

Carp Expert Max1 bojlis bot

A mai horgászok elvárásai és a felszerelések végletekig történő kihasználása, még erősebb és adott helyzetekre maximálisan alkalmazható horgászcikkeket kíván! Ennek eleget téve a Carp Expert márkán belül létrejött egy remek horgászbot széria, mely a CXP-re jellemzően mindeki számára elérhető áron kínál kimagasló minőséget! Ez a horgászbotcsalád a MAX névre hallgat.

A MAX 1 szériába tartozó horgászbotok alapanyaga IM10-es karbon. Megtalálható a palettán a 3,6 m, illetve 3,9 m-es méret egyaránt. Mindkét méretből fellelhető a 2, illetve 3 részes verzió is.

A botok fent felsorolt változatai mind 3,5 lbs dobósúlyal bírnak, valamint természetesen a távdobásoknál elengedhetetlen hosszú, osztott nyéllel, plusz természetesen 3 talpas 50-es keverőgyűrűkkel vannak ellátva, a dobótáv maximalizálása érdekében!

Sőt, extraként a Max1 széria egy kimondottan csónakos, behúzós horgászatra optimalizált botot is tartalmaz, a 3 méteres, 2,5 lbs dobósúlyú variánsnak köszönhetően.

Megjelenésükben letisztult fekete blank a jellemző, fehér feliratokkal, valamint a gyűrűknél aranyszínű bandázsolással, igazán impozáns, mégis visszafogott megjelenést biztosítva a szériának!

Az orsótartó a jól bevált alulról tekerős változat. A kecses bottest meglepően könnyed, így nem kényelmetlen akár hosszabb dobós peca alatt sem.

Orsóból természetesen nagy és sekély dobbal ellátott távdobó orsót célszerű választani hozzájuk, zsinórvastagságban pedig a maximális dobótáv elérése érdekében, igyekezzünk 0,25 mm körüli méretet választani, kónuszosan vastagodó dobó előtéttel!

Nagy büszkeség számunkra, hogy a 2023-es Efttex horgász szakmai kiállítás Best New Products ezüstérmese lett a termékünk, a Pontyozó bot kategóriában!



66. Bojlis Az IM10-es karbon anyag felhasználásával gyártott bojlis botokkal eredményesen horgászhatunk partról, de akár behordásos módszerrel is. A dinamikusan felkeményedő bot gyorsan és hatékonyan felőrli a megakasztott hal erejét ezáltal minimalizálja a halvesztés esélyét.
11. BOJLIS NYÉL (általános A bojlis botokra jellemző egyszerű, a hatékonyságot szolgáló nyél. A precízen meghatározott hossz és a gyártás során alkalmazott, biztos, kényelmes fogást garantáló duplon anyag maximálisan kiszolgálja a horgászat során jelentkező igényeket.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
6. SIC távdobáshoz Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
13306-300 CXP MAX1 3,00 2R 2,5LBS BOJLIS BOT (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 17 490 Ft 3 m22,5 lbsB158 cm220 g
13306-360 CXP MAX1 3,60 2R 3,5LBS BOJLIS BOT (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 18 490 Ft 3,6 m23,5 lbsB186 cm308 g
13306-390 CXP MAX1 3,90 2R 3,5LBS BOJLIS BOT 19 990 Ft 3,9 m23,5 lbsB202 cm372 g
13307-360 CXP MAX1 3,60 3R 3,5LBS BOJLIS BOT (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 19 490 Ft 3,6 m33,5 lbsB126 cm291 g
13307-390 CXP MAX1 3,90 3R 3,5LBS BOJLIS BOT 20 990 Ft 3,9 m33,5 lbsB135 cm337 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT
20 990 Ft
16 490 Ft
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
SONIK GRAVITYXT S+M HYBRID BOT
113 490 Ft
Rapid vadvízi bojlizás
Megjelent: 2024-02-10 | Forrás: Szabó Attila | Írások

Úgy gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy a hétvégék alkalmával is csak pár órám van kijutni a vízpartra. Ilyen kevés időráfordítással a különböző vadvizeinken halat fogni szinte lehetetlennek tűnhet, azonban ez nem mindig van így. Ha ismerünk olyan horgászhelyeket, ...

Minőségi percek – októberi peca
Megjelent: 2023-12-09 | Forrás: Heincz András | Írások

A felgyorsult mindennapok és a beléjük zsúfolt teendők mellett nem tud mindenki napokat időzni a vízparton ahhoz, hogy szebb példányokat is horogra csaljon. A készülődésről nem is beszélve, ami olykor órákig is eltarthat. Az általam használt csalik és szerelékek már többször ...

Nem várt vendég
Megjelent: 2023-10-21 | Forrás: Heincz András | Írások

Egy jól összehangolt felszerelés olyan fontossággal bírhat, mint a kellően megválasztott csali. Hiszen hiába a legfurfangosabban felkínált ínyenc falat, ha a szettünk nem alkalmas a célhalat szákba terelni. Véget értek a családi nyaralások, és megrögzött pecásként a szép ...

Betekintés a Berekben
Megjelent: 2023-09-16 | Forrás: Heincz András | Írások

Nem új keletű dolog, hogy ismeretlen vízre tévedve körbe szimatol a rutinos horgász. Jó esetben Google már a barátod, illetve tagja is vagy egy applikációs horgász közösségnek. Így a túra előtt rá lehet keresni a kiszemelt hely adottságaira, hogyan, mikor, milyen fajta csalikkal ...

Tavaszi pontydömping
Megjelent: 2023-06-03 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Már-már nyári időben értünk a vízpartra így kényelmesen állíthattam fel a Giant rod podom! Ez az írásom kissé talán rendhagyó lesz. Inkább élménybeszámolónak szánom, mintsem egy-egy módszer vagy technika kimondott bemutatásának. Ennek egyszerű oka van, hiszen a teszthorgászatnak ...

Februári furfang
Megjelent: 2023-04-15 | Forrás: Heincz András | Írások

Bár még benne vagyunk a meteorológiai télben és a hajnali fagy is nyaldossa a talajt, de meglátásom szerint a szebb napokon mindenképp érdemes lehet kilépni a komfortzónánkból. A kandalló melege helyett egy forró teával teli termoszt választva kedvenc vizeink valamelyikén szerencsét ...

Ajándékötletek pontyhorgászoknak
Megjelent: 2022-12-03 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Közeleg a karácsony, így eljött az ideje ajándék után nézni! Ennek kapcsán kaptam azt a megkeresést, hogy eddigi tapasztalataim alapján állítsak össze egy néhány termékből álló listát, támogatva azokat az ajándékozókat, akik szeretnék meglepni hozzátartozóikat/barátaikat ...

A magyar tenger ajándéka
Megjelent: 2021-10-05 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Július végén egy óriási mérföldkőhöz érkeztem horgászat szempontjából. Egy régi vágyam vált valóra, ugyanis egy bakancslistás helyszínre sikerült eljutnom, méghozzá a Balatonra! Úgy gondolom a híres Magyar Tenger nem csak számomra, nem is csak a magyar, de az európai horgászok ...

Szabó Attila - Nagypontyos rapid peca
Megjelent: 2024. március 07.

Egy rövid, mindössze néhány órás horgászat is lehet igazán eredményes! Jó példa erre pontyhorgászunk, Szabó Attila őszi, vésztői pecája, amely során, bár nem volt sok kapás, a megfogott halak mérete és szépsége miatt mégis felejthetetlenül zárult a nap.

A csatorna pontyai - Szabó Attila
Megjelent: 2024. március 07.

Legújabb kisfilmjében Attila egy háborítatlan horgászvíz, a Szeghalmi Övcsatorna halait vette üldözőbe és mutatta be minden érdeklődőnek, hogy milyen módszerrel lehet eredményesen pontyozni egy ilyen vadvízen.

24 óra Püspökladányban - Szabó Attila
Megjelent: 2023. szeptember 30.

Legújabb filmünkben Szabó Attila, pontyhorgász csapatunk ifjú tagja a püspökladányi V-ös tóra látogatott el barátaival. A tó nagyon szép halállománnyal rendelkezik, de nem adja könnyen kincseit. Attilának az itt töltött 24 óra alatt egy igazán mozgalmas, de korántsem egyszerű horgászatban lehetett része, melynek történéseit most mindenki megismerheti a videónak köszönhetően.

A rapid horgászatok eszköztára - Szabó Attila
Megjelent: 2023. szeptember 06.

Valljuk be őszintén, nem minden esetben van lehetőség kamionnyi cuccal horgászni menni, hiszen a kapacitások, legyen szó az autóról, esetleg a kerékpárról, többnyire korlátozottak. Azonban az is tény, hogy amire feltétlenül szükség van a vízparton, annak bizony ott kell lennie a táskában! Ebben a videóban ifjú pontyhorgászunk, Szabó Attila meséli el és mutatja be, hogy ő hogyan tudja a minimálisra csökkenteni felszerelésének a mennyiségét úgy, hogy közben ne maradjon otthon semmi fontos kiegészítő. Tanulságos videó, nem érdemes kihagyni!

A csodálatos Balaton - Szabó Attila
Megjelent: 2023. augusztus 16.

A Balaton az európai pontyhorgászok Mekkája, hiszen hazánk legnagyobb természetes vizének pontyállománya messze földön híres, már egy rapid, néhány órás peca is kiemelkedő fogási esélyekkel kecsegteti az idelátogatókat. Fiatal pontyhorgászunk, Szabó Attila gyakorlatilag az egész országot átutazta azért, hogy a Magyar Tengeren horgászhasson, így nagyon felkészült a túrára! Kisfilmjéből kiderül, hogy pontosan hogyan készült a pecára, milyen stratégiát követve próbált halat fogni és természetesen a csalogatóanyagok kiléte sem marad titokban. Annyit pedig már elöljáróban is elárulhatunk, hogy gyönyörű balatoni pontyokból sem lesz hiány!