CARP EXPERT BLACK SHADOW LIGHT FEEDER ORSÓ
CARP EXPERT BLACK SHADOW LIGHT FEEDER ORSÓ


Súly, kényelem
Súly, kényelem

Nyeletőfék
Nyeletőfék

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert Black Shadow Light Feeder orsó

A Black Shadow széria a letisztultság és modern stílusjegyek kohéziója mentén jött létre, teljesen minimalista, fekete dizájnt követve, mely napjainkban a modern horgászok egyik legkedveltebb összeállítása lesz. Sőt, extra elemként, a fekete házhoz, arany betétek társultak.

A kellemes megjelenés és design mögött meggyőző, tűgörgős visszaforgásgátlóval ellátott belső szerkezet garantálja a tökéletes teljesítményt.

A tartósságot és a könnyed futást 7+1 csapágy biztosítja, a tökéletes dobemelő rendszer sima zsinórprofilt eredményez még vékony átmérőjű damilok használatánál is.

Sőt, ezen a kivitelen, a horgászok kényelmét sokoldalú, finoman hangolható nyeletőfék szolgálja, a precíz elsőfék mellett, ami method feederezés során is jó társ lesz.

A Black Shadow Light Feeder a Carp Expert kínálatának egy igazán kompakt darabja, így a pickeres, light feederes horgászatot favorizáló pecásoknak is egy profi választást nyújt


13. FÉM DOB (hagyományos) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.

Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20928-400 CARP EXPERT BLACK SHADOW LIGHT FEEDER ORSÓ 4000 12 990 Ft Új 40007+1Elsőfék + Nyeletőfék5,2:1GrafitAlumínium0,30 mm / 220 m336 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
7 490 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 890 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó