BENZAR CONCOURSE METHOD FEEDER 8500 ORSÓ
BENZAR CONCOURSE METHOD FEEDER 8500 ORSÓ


Terhelhetősége
Terhelhetősége

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Futása
Futása

Fékrendszer
Fékrendszer

Zsinórrakás
Zsinórrakás

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Benzár Concourse Method Feeder 8500 orsó

Azok, akik kedvelik és használják a Benzár Zsolt nevével fémjelzett termékeket, pontosan tudják, hogy a “Concourse” megjelölésű termékek az abszolút csúcskategóriát képviselik a kínálatban!

Nincs ez másként a Concourse Method Feeder 8500 orsó esetében sem, amely mind minőségében, mind pedig megjelenésében tökéletes összhangban van a már-már legendás Concourse Method Feeder botokkal.

Távdobó, nyújtott dobbal rendelkező orsóról van szó, melyhez gyárilag két egyforma sekély, fém dob jár, melyeken egyaránt 2-2 lekerekített fém zsinórklipsz kapott helyet.

Az orsók dobjának zsinórkapacitása 300 méter 0,25-ös zsinórból, amely bőven elegendő a nagytávolságú method feeder horgászathoz. Nem kell bíbelődni alátét zsinórokkal, egyetlen 300-as tekercs ugyanis gyakorlatilag tökéletesen feltölti a dobot a legnépszerűbb méretekből is.

Az orsó belsejében 5+1 csapágy kapott helyet, melyek gondoskodnak az orsó akadálytalan, kellemesen könnyed futásáról, na meg precíz működéséről és hosszú élettartamáról. Nem hiába tervezték japán mérnökök a Concourse Method orsókat is, hiszen munkájuk gyümölcsét a horgászok már több, mint egy éve élvezhetik a kisebb méretű Benzár orsók formájában.

A Concourse Method orsó gyorsfékes, igazodva a modern method feeder horgászat egyik legfőbb kívánalmához. Fékcsillagja kellően nagyméretű, így könnyen és gyorsan meg lehet fogni, amennyiben a helyzet így kívánja.

Az orsóhoz gyárilag járó teljes értékű, fém pótdob pedig egy olyan plusz, amit bizonyára minden horgász értékelni fog!

Bátran ajánljuk ezt az orsót a 390-es és a 420-as távdobó feederek mellé!

Nagy büszkeség számunkra, hogy a 2022-es Efttex horgász szakmai kiállítás Digital Best New Products ezüstérmese lett a termékünk, a Feeder orsó kategóriában!


16. FÉM DOB (hagyományos + 1 fém  pótdob) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak. Az orsóhoz kiegészítőként egy darab minőségi fém pótdob is tartozik.
7. ELSŐFÉK (mikro fék) Az orsóban található mikro fékrendszernek fontos szerepe van a fárasztás során. A modern, precíz illesztésekkel, kifogástalan anyagok felhasználásával megépített fék finoman, kis ugrásokkal tág határok közt szabályozható. Tökéletes műszer, mely garantáltan letapadás mentesen dolgozik.

Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20155-850 BENZAR CONCOURSE METHOD FEEDER ORSÓ 8500 52 990 Ft 85005+1Első gyorsfék5,0:1GrafitAluminium + ALU pótdob0,28 mm / 230 m540 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT NEO DISTANCE 9000 ORSÓ
20 990 Ft
13 990 Ft
Carp Expert Neo Cast 150+ orsó
20 990 Ft
SONIK DOMINATORX 8000RS BIG PIT ORS
36 990 Ft
SONIK TOURNOS XD 10000 ORSÓ
59 490 Ft
SONIK AVX 10000 SURF ORSÓ
55 790 Ft
SONIK XTRACTOR 5000 ORSÓ
19 990 Ft
Nagyponty horgászat method módszerrel!
Megjelent: 2023-09-09 | Forrás: Raffer Kristóf | Írások

Amikor a pörgős, sűrített tempóban zajló versenyszezonból ki szeretnék egy kicsit szakadni, akkor általában a Dunára vagy pedig egy nagyhalas tóra megyek. Jelen esetben a Fehérvárcsurgói víztározóra látogattam el, hiszen a tározóban nagy számban megtalálhatóak, akár 15-20kg ...

A végső teszt – januári pontyok az RSD-ből
Megjelent: 2023-03-11 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Az idei, szokatlanul enyhe január lehetőséget adott arra, hogy szinte minden héten, illetve hétvégén horgásszunk, gyakoroljunk, valamint igen szélsőséges körülmények között is bevessük a napokon belül forgalomba kerülő, 2023-as Benzár újdonságokat. Ennek megfelelően igyekeztünk ...

Horgásszunk gyorsan és egyszerűen!
Megjelent: 2023-02-13 | Forrás: Raffer Kristóf | Írások

Biztos nem vagyok egyedül, azzal kapcsolatban, hogy bizony még télen is rendszeresen járok a vízpartra és nem teszem el a feeder botjaimat pihenni, hanem igyekszem ilyenkor is a békés halakat megfogni, annak ellenére, hogy a tél már nem a legbiztosabb évszak, ha ezeknek a halaknak a horgászatáról ...

Gyermelyi kalandok feeder bottal
Megjelent: 2022-05-26 | Forrás: Szabó Bence | Írások

A Gyermelyi Horgásztóval, bevallom őszintén, már régóta szemeztem, hiszen nagyon szép környezetben elterülő, impozáns halállománnyal bíró horgászvízről van szó. A maga 17 hektáros területével nem is nevezhető egy kifejezetten magától értetődő pályának, így rögtön ...

Hideg vízi versenytippek Benzár Zsolttól
Megjelent: 2024. március 07.

A késő őszi időszak még számtalan horgászati, sőt, versenyzési lehetőséggel kecsegtet! Nem véletlen, hogy Benzár Zsolt is előszerettel horgászik az pszi hónapokban, nem ritkán ráadásul horgászversenyeken, melyek rengeteg hasznos tapasztalattal szolgálnak. Ebben a videóban az idei ősz tapasztalatait foglalja össze Zsolt és látja el hasznos tanácsokkal mindazokat, akik megnézik a videót.

Látóképi feederezés - Sólyom László
Megjelent: 2023. szeptember 13.

A Látóképi-víztározó az ország egyik legszebb környezetben elterülő horgászvize, amely fantasztikus halállománnyal rendelkezik! Laci évek óta rendszeresen horgássza a vizet, így pontosan tudja, hogy melyik halfajra hogyan érdemes horgászni. Ezúttal a keszegfélék nyomába eredt és bemutatja ebben a videóban azokat a praktikákat, amelyeket alkalmazva mindenki egy mozgalmas pecában bízhat Látóképen!

Nagypontyok félúton methoddal - Benzár Zsolt, Szabó Bence
Megjelent: 2023. augusztus 26.

Benzár Zsolt és Szabó Bence újabb közös pecát hoztak össze, amelyről természetesen ezúttal is film készült! Feeder, illetve method specialistáink júnous végén a Star Lake pontyait vették üldözőbe, amely víz mondhatni, mindkettejük számára ismeretlen volt. A tó szép állománnyal rendelkezik, ugyanakkor halai egyáltalán nem adták könnyen magukat! Hogy mégis mik voltak azok a trükkök, stratégiák és csalogatóanyagok, amelyekkel Zsolt és Bence túl tudtak járni a pontyok eszén? A videóból kiderül!

Segítek nagyot dobni! - Szabó Bence
Megjelent: 2023. július 22.

A nagytávolságú horgászat sok esetben az eredményesség alapja, hiszen mind több vízen be kell nyúlni egészen 100-120 méterig annak érdekében, hogy kapást tudjunk kicsikarni. A távdobás azonban korántsem egyszerű! Háromszoros világbajnok horgászunk, Szabó Bence ebben a videóban bemutatja az általa legfontosabbnak vélt 3 dolgot, melyet szem előtt tartva jó néhány méterrel beljebb tudsz majd Te is dobni! Nem érdemes kihagyni a videót!

Nagypontyos kalandok a Crazy Carp Lake-en - Szabó Bence
Megjelent: 2023. július 12.

A feeder botos nagyponty horgászat megunhatatlan! Kétszeres világbajnok horgászunk, Szabó Bence, ezúttal egy új, nemrégiben nyílt nagyhalas tóra látogatott el, ami egészen pontosan a Kengyel mellett található Crazy Carp Lake. A tó neve nem véletlen, hiszen nagyon jó erőben lévő, már-már őrülten harcias halak lakják! Hogy milyen stratégiával és csalogatóanyagokkal látott neki Bence a horgászatnak? A videóból kiderül!