KAMASAKI PREDATOR CSÚSZÓ ÚSZÓ
Termékleírás

Kamasaki Predator csúszó úszó

A harcsák elejtése az egyik legnehezebb feladat, melyhez kínálunk most egy fogós segítséget.

A Kamasaki előre elkészített úszó az alábbi szempontok figyelembevételével készült:

- Strapabíróság, nagy szakítószilárdság.
Kialakításának köszönhetően, a szerelékünk teherbírása megegyezik az előkezsinórunk kötéssel gyengített teherbírásával, ami megközelítőleg 30 kg. Monofil előkezsinórunk a Specialist Catfish 60-as változata, mely már évek óta bizonyít a harcsás horgászatok során. Erős és nagyon jól bírja a gerebenfogak koptató hatását.

- Könnyű használat
Nincs más dolgunk, csak felfűzni főzsinórunkra, alul felül megütköztetni és a zsinór végére egy ólmot kötni. Ha valaki szeretné, még egy külön úszót is felhelyezhet a főzsinórra, így közvetlenebbül értesülhet a kapásról és kishallal használva gubancolódni is kevésbé fog.

- Jól és messzire dobható
Bár sok esetben csak a lábunk alatt elhelyezkedő alámosást fogjuk meghorgászni vele, de előfordulhat az is, hogy egy távolabbi akadót célzunk meg. Ebben az esetben is alkalmazhatjuk, mivel kis felületénél fogva jól repül.

- Nem csavarodik, gubancolódik
Kezdő harcsásként sokan beleestünk abba a hibába, hogy olyan végszereléket készítettünk, ami könnyen összecsavarodott, vagy a horgon lévő kishal összegubancolta és búcsút mondhattunk a halfogás esélyének. A Kamasaki úszós szerelék esetében a gubancolódás esélye abszolút nulla.

Használhatjuk puhatestű csalival vagy kishallal is.Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Horogméret Szakítószilárdság Szín Kiszerelés Hossz
79310-150 KAMASAKI CSÚSZÓ ÚSZÓ 2 690 Ft 6/0-as30 kgFekete úszótest1 db/ csomag25 cm


FELSZÍNI HARCSÁZÓ SZERELÉK, STUPEKOS 100CM
4 390 Ft
KOÓS FÉLE CSÚSZÓ ÚSZÓS FELSZÍNI HARCSÁZÓ SZERELÉK
11 990 Ft
LIFTER SZERELÉK
1 230 Ft
FELSZÍNI HARCSÁZÓ SZERELÉK, STUPEKOS 85CM
4 390 Ft
KOÓS-FÉLE CSÚSZÓ ÚSZÓ CSINÁLD MAGAD BARKÁCSSZETT
6 990 Ft
KAMASAKI FEKVŐ STUPEK ÚSZÓ
2 290 Ft
Kamasaki Super Cat – Harcsás kiegészítők!
Megjelent: 2021-07-07 | Forrás: Energo Team | Írások

A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója mindig tartogat meglepetéseket a horgászok számára, ami e módszer izgalmait fokozza, sose lehet tudni mi akad a horogra. De nem mindegy, hogy mivel vesszük üldözőbe ...

Nincs kapcsolódó videó