KOÓS ELŐKETARTÓ TÁSKA MŰANYAG TASAKKAL
Termékleírás

Koós előketartó táska műanyag tasakkal

Koós Ferenc professzionális harcsahorgász neve ismerősen csenghet harcsás berkeken belül. Az Ő nevével jelzett, strapabíró harcsás előketartó került be kínálatunkba, a Koós harcsás szériát bővítve.

A harcsák megfogásához kellően erős és nagyobb méretű horgok kellenek, mind felszín közeli, és fenéken történő horgászat során. Ezek az alap horgok, legtöbb esetben egy hármashoroggal is kiegészülnek az előkéken, így ezek tárolása nehézkessé válhat. Erre nyújt megoldást a Koós műanyag tasakos tárolója, melyben külön tasakokban tárolhatóak az elkészített előkék, így a horgászat elején csak fel kell azokat akasztani, majd felcsalizni, nem kell a vízparton a kötésekkel időt tölteni.

A hármashorgok mellett, a kisebb lebegtetők is elférnek a tasakokban, a táska mélysége 7 cm.

Alapból 6 darab műanyag tasak jár a termékhez, de természetesen külön is vásárolhatóak hozzá további tárolók. Anyaga masszív, vízlepergető szövet, a szállító füle pedig műanyag betétet kapott, megkönnyítve a fogását. Kiváló megoldás minden harcsahorgásznak, akik otthon, nyugodt körümények között szeretik elkészíteni a bevetésre szánt előkéiket, majd azokat biztonságosan akarják tárolni.Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Anyaga
80303-350 KOÓS ELŐKETARTÓ TÁSKA MŰANYAG TASAKKAL 9 490 Ft 35x25x7 cmVízlepergető szövet


ELŐKETÁROLÓ RUGÓS PN-21
890 Ft
ENERGOTEAM 2900 RUGÓS PARAFÁS ELŐKETARTÓ
1 590 Ft
ELŐKETÁROLÓ RUGÓS FLUÓ
990 Ft
ENERGOTEAM 8 CSÉVÉS FEEDER ELŐKETARTÓ
2 590 Ft
ENERGOTEAM 10 CSÉVÉS FEEDER ELŐKETARTÓ
2 590 Ft
ELŐKETARTÓ SZIVACSOS 6x8CM
290 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Energofish Magazin - 2020 május
Megjelent: 2020. May 27.

UL pergetés is témaként szerepel a mai adásban, a legnagyobb ragadozóknak a harcsáknak is nyomába eredünk Koós Ferenc segítségével. A The One legújabb csalikülönlegességét is megismerhetjük, és a Dunán feederezünk a mostani adásunkban.