CARP EXPERT SCORE METHOD 6500 ORSÓ
CARP EXPERT SCORE METHOD 6500 ORSÓ


Súly, kényelem
Súly, kényelem

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Futása
Futása

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert SCORE METHOD 6500 orsó

A technika és a módszer fejlődésével feeder bottal is elérhetővé váltak az igazán nagy távolságok. A Carp Expert SCORE METHOD 6500-as orsó legjellemzőbb tulajdonságaiból emeljünk ki párat, melyek az egyik legjobb távdobó feeder orsóvá teszik árkategóriájában.

Az orsó extra széles és kellően hosszú dobbal rendelkezik. De vigyázzunk, mert a nagy dob önmagában nem minden! A horgászbotnak, amelyikre fel akarjuk tenni, nagy keverőgyűrűvel kell rendelkeznie, melynek az orsótól távol kell elhelyezkednie. Ez biztosítja számunkra, hogy a zsinór szinte ellenállás nélkül szalad le a dobról és át a gyűrűkön.

A nagyméretű dob miatt az orsó behúzása is hatalmas, egy tekerésre majdnem 100 cm-nyi zsinórt tudunk felcsévélni, így a távolra bevetett végszerelék kitekerése sem telik sokba! Mindezek mellett fontos megemlíteni, hogy dupla kör alakú klipszszel rendlekezik az orsó, ami nagyon jól jöhet főleg versenykörülmények között.

Sokan használnak nyeletőfékes orsót feeder botjaikon, de sokan meg is tapasztalhatták, hogy ez bizony nem minden esetben szerencsés és főleg nem indokolt. Lényegesen egyszerűbb a helyzet, ha olyan orsónk van, mint a Carp Expert Score Method Feeder, melynek fékerejét másfél fordulattal tudjuk szabályozni a szinte teljesen kilazított és a keményebb, fárasztó fékerő között. Emellett egyébként fékje igen precízen hangolható, szinte minden zsinórvastagsághoz jól beállítható.

A legújabb Score Method orsóinknál már megismert, extra keménységű, ám de mégis könnyű grafit ház ad helyet a meghajtásnak, melyet a megbízhatóság mellett a lassú dobemelés
 jellemez. Ennek köszönhetően a zsinór menetek szépen egymás mellé kerülnek, így dobás során azok nem keresztezik egymást, hanem szinte ellenállás nélkül peregnek le a dobról. Hosszú és pontos dobást várhatunk ettől az orsótól.

Ergonómikus, ám mégis elég erős hajtókarjával pillanatok alatt, könnyedén bevontathatunk még egy nehezebb végszereléket is.

Tökéletes választás távdobó feederekre, 390/420-as hosszban, heavy és extra heavy erősségben!


3. ELSŐFÉK (letapadás mentes) Nagytestű, vadul védekező halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó fékrendszere egy pillanatra se tapadjon le, mert az a zsinór szakadásához és halvesztéshez vezethet. Erre az orsóra kiváló minőségű, letapadás mentes első fék került, melyet már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a használt zsinór, előke és a bot keménységének függvényében.

Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20211-650 CARP EXPERT SCORE METHOD 6500 16 990 Ft 65007+1Elsőfék4,1:1GrafitAlumínium0,35mm/ 300 m495 g


CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
6 490 Ft
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
13 990 Ft
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER ORSÓ
18 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó