BENZAR FEEDER OLDALTÁLCA ÁRNYÉKOLÓ
Termékleírás

Csalogatóanyagaink védelme kulcsfontosságú, horgásszunk bármelyik időszakában is az évnek. Az etetőanyagok, csalik, főleg az élőcsalik, rendkívül érzékenyek az erős napsütésre, az esőre vagy a szélre, így gondoskodnunk kell arról, hogy a lehető legjobban védve legyenek ezek a horgászat során.

A Benzár termékek között 2024-től a magyar Aluflokk manufaktúra által gyártott versenyláda kiegészítők is megjelentek, mint amilyen a 67*51 cm-es feeder oldaltálca is. Erre illeszkedik tökéletesen ez az árnyékoló.

Az árnyékoló anyaga víz-, illetve UV sugárzás álló, így használatával maximálisan meg tudjuk óvni csalijainkat, etetőanyagainkat az időjárási viszontagságoktól. Feltűnő, piros színe abszolút illeszkedik a Benzár márka megjelenéséhez, messziről is sugallja, hogy egy nem akármilyen horgász ül a parton ezt a kiegészítőt használva.

Természetesen az árnyékoló állítható szögben védi tálcánkat, illetve az arra helyezett felszereléseket, csalilkat, etetőanyagokat. Leszerelése pofon egyszerű, pillanatok alatt elvégezhető a rozsdamentes rögzítőknek köszönhetően.

Egy olyan kiegészítőről van szó, ami elengedhetetlen a versenyhorgászok és az igényes, profi eszközöket kedvelő hobbi pecások számára!

FIGYELEM, az árnyékoló önmagában nem, kizárólag a hozzá méretben tökéletesen illő Benzár Feeder Oldaltálcával együtt használható. Előfordulhat, de garantálni nem tudjuk, hogy az említett tálcával azonos méretű más tálcákkal is kompatibilis a termék. 



Általános használati utasítás - Kiegészítők

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus
75045-451 BENZAR FEEDER OLDALTÁLCA ÁRNYÉKOLÓ 37 990 Ft Új Árnyékoló

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

PIKKELYEZŐ KÉS HOSSZÚKÁS
1 130 Ft
PIKKELYEZŐ KÉS KEREK
1 130 Ft
ENERGOTEAM FA HALTISZTÍTÓ DESZKA
9 990 Ft
SPICCGUMI BEFŰZŐ
290 Ft
PIKKELYEZŐ KÉS DELUXE ROZSDAMENTES
1 190 Ft
ENERGOTEAM ASZTALI HALFÜSTÖLŐ
19 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó