CARP EXPERT COMFORT CAMO SZÉK
Termékleírás

Carp Expert Comfort Camo szék

A legújabb Carp Expert szék nevéből is asszociálva, ezen kivitel nem az átlagos horgászoknak készült, hanem azon személyeknek, akik maximális kényelmi faktorok mellett szeretnék élvezni ezt a remek időtöltést, sőt, ehhez most egy egyedi Camo kivitel is társul!

Az egyedi terepmintás camou anyagnak az egész párnázott szegélye, erősíett varrást kapott, ezáltal jobban védve azt, a külső sérülésektől. 2 darab kartámasz is helyet kapott a kivitelen, a kényelem maximalizálása végett. Masszív és egyben impozáns darab. A váza összecsukható, megkönnyítve a szállíthatóságot, majd tárolást.

A szék méretei:
- Ülésmagasság állítható lábakkal
- Háttámla mérete: 55 cm
- Ülőfelület mérete: 50x38x55cm cm
- Maximum terhelhetősége 120 kg.
- Súly: 5,5kg

Összességében egy kiváló minőségű szék, mely extra teherbírással és kényelmi részekkel rendelkezik. Ajánljuk mindazoknak, akiknek elegük van a kicsi, kényelmetlen, kis teherbírású székekből!



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Jellemző Súly
73701-070 CARP EXPERT COMFORT CAMO SZÉK 29 990 Ft Új Comfort Camo50X38X55 cmTeherbírás: 140 kg5,5 kg


CARP EXPERT EXTRA ERŐS KARFÁS FOTEL
45 990 Ft
CARP EXPERT KARFÁS SZÉK
34 990 Ft
CARP EXPERT EXTRA KARFÁS FOTEL
39 990 Ft
SONIK SK-TEK SUNCHAIR FOTEL
59 490 Ft
CARP EXPERT MAX1 KARFÁS FOTEL
49 990 Ft
39 990 Ft
SONIK BANK-TEK COMBI SZÉK
31 490 Ft
Kényelemhez elengedhetetlen
Megjelent: 2024-03-09 | Forrás: Csala Viktor | Írások

     Sokunknak megvan az az emlék, amikor csak felpattantunk a biciklire és irányba vettünk egy számunkra kedves kis vízterületet egy maroknyi horgász felszereléssel, amit bele raktunk egy vödörbe. Sok mindenre volt jó az a kis tároló alkalmatosság. Etető anyagot kevertünk benne ...

Márnák wafterrel - Szabó Bence
Megjelent: 2024. március 07.

A dunai, feederes horgászatok során amennyiben szóba kerülnek a csalik, szinte mindenkinek egyből a csonti jut az eszébe. Sokáig így volt ezzel Szabó Bence is, azonban az elmúlt hónapokban egyre többet kísérletezett márnás horgászatai során a különféle wafterekkel, amelyek meglepően eredményesnek bizonyultak az Öreg Folyón is! Ennek, azaz a wafter csalikkal történő dunai feeder horgászatnak a sajátosságait mutatja be Bence ebben a videóban.

A dunai feederezés alapjai - Szabó Bence
Megjelent: 2024. március 07.

A késő ősz egyértelműen a folyóvízi horgászatok kedvelt időszaka. Sok tavi pecás veszi ilyenkor a bátorságot és veti bele magát a folyóvízi horgászat rejtelmeibe. Ebben a videóban azoknak kíván segítséget nyújtani Szabó Bence, akik még csak most ismerkednek a dunai horgászattal. Ennek érdekében bemutatja a legapróbb részletekbe menően, hogy milyen felszerelésekkel és végszerelékkel horgászik a dunán márnákra, paducokra, jászokra, dévérekre és szilvaorrú keszegekre. Nagyon hasznos videó ez mindazoknak, akik szeretnének belekóstolni a dunai horgászat rejtelmeibe.

Carp Expert Comfort Camo szék
Megjelent: 2023. szeptember 01.