CARP EXPERT MICRO MESH PVA REFILL UTÁNTÖLTŐ 5M
Termékleírás

Carp Expert Micro Mesh PVA Regill utántöltő

A PVA rövidítés mögött a polyvinyl-alkohol nevű, vízben oldódó anyag áll, melyből a horgászcikkiparban hálót, tasakot, vagy szalagot készítenek. Ezek a termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében, hiszen egyre többen ismerik fel a kis mennyiségű, koncentrált etetés fogósságát.

A PVA hálók talán a legismertebb formái ezeknek a kiegészítőknek, ebből kifolyólag több típus is található a Carp Expert kínálatában.

A Carp Expert Micro Mesh PVA Refill a PVA Systemek újratöltéséhez kínál gazdaságos, egyben környezetbarát megoldást, hiszen nem szükséges az egész Systemet megvásárolni a műanyag cső újratöltéséhez.

A Micro Mesh szövésnek köszönhetően akár egészen finom szemcséjű spodmixek, vagy apró pelletek is kerülhetnek a keverékünkbe az egész, tört, vagy őrölt bojlik mellé, azok garantáltan nem fognak belőle kihullani.

A keverék összeállításánál mindenképpen figyelni kell arra, hogy az összetevők ne tartalmazzanak vizet, hiszen az idő előtt szétoldaná minden PVA termékünket. Ezen mixek aromázása azonban történhet cukor, CSL, vagy alkohol bázisú, PVA barát Liquidekkel, melyek kifejezetten ezekre az alkalmakra lettek megalkotva.

25, 35 és 45 mm-es verziókban érhető el, melyek közül a 25mm-es inkább a dobós horgászatok kelléke, a 45mm-es a behúzós horgászatot kedvelők számára lehet tetszetős, a 35mm-es meg amolyan univerzális, mindenes típus.

Gazdaságos, 5m-es kiszerelésének köszönhetően több tucatnyi PVA hurka elkészítését teszi lehetővé, melyek - megfelelő módon és helyen használva - több tucatnyi gyönyörű fogáshoz segíthetik hozzá a horgászokat!



Általános használati utasítás - Kiegészítők

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Kiszerelés
30145-525 CARP EXPERT MICRO MESH PVA REFILL 5M 25MM (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 790 Ft Új Micro Mesh PVA Refill25 mm5 m
30145-535 CARP EXPERT MICRO MESH PVA REFILL 5M 35MM 1 890 Ft Új Micro Mesh PVA Refill35 mm5 m
30145-545 CARP EXPERT MICRO MESH PVA REFILL 5M 45MM (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 990 Ft Új Micro Mesh PVA Refill45 mm5 m

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ESP PVA HÁLÓ UTÁNTÖLTŐ 20-25MM, 32MM
3 740 Ft
SBS PVA mesh refill spool
2 990 Ft
SBS PVA mesh system
3 990 Ft
CARP EXPERT PVA REFILL UTÁNTÖLTŐ - MICRO MESH LASSÚ /GYORS OLDÓDÁSÚ VÁLTOZATOK
2 790 Ft
CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS
3 890 Ft
CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS
4 100 Ft
Megújult PVA hálók a Carp Expert kínálatában
Megjelent: 2024-05-01 | Forrás: Szabó Attila | Tesztek

A PVA termékek már nem új keletű dolgok a pontyhorgászatban, hiszen viszonylag régóta jelen vannak a piacon. A kis mennyiségű, koncentrált etetés hatékonysága, és létjogosultsága egyáltalán nem kopott az évek során, sőt, népszerűsége jelentősen megnőtt a hazai horgászok ...

Nincs kapcsolódó videó