IBITE CARROT ÚSZÓ
Termékleírás

iBite Carrot úszó

iBite, maga a márka is érdekesen cseng, mely sejtet egyfajta technikai újítást önmagában is. Ez igaz minden szérián belüli termékre. Az iBite márka alatti termékek mindegyike a legfrissebb újításkon és fejlesztéseken alapul, megkönnyítve, érdekesebbé téve a horgászok mindennapjait és a vízparton eltöltött idejét. A jelenlegi széria az úszós horgászoknak kínál egy érdekes megoldást az éjszakai pecákhoz.

A termék ötletét a világítópatronos éjszakai módszer ihlette, a koromsötétben eltűnő úszó látványa, majd egy szebb hal partra segítése rendkívül szép emlék lehet, de ehhez látni kell a sötétben a kapást jelző úszótestet, amihez valamilyen világítópatron, vagy egyéb megvilágítás szükséges, ami nem mindig áll rendelkezésre.

Erre nyújt megoldást ez a világító antennás úszó, melynek belső felépítésének köszönhetően, a ki és bekapcsolható ledes antenna kellő megvilágítást nyújt a horgászat idejére.

- 311-es elemmel működik (legalább 24 órás élettartamú elem)
- A világító színt, akár meg is tudjuk változtatni horgászat közben, ugyanis van egy zöld és egy piros led is az úszótesthez, így könnyen tudunk alkalmazkodni a változó fényviszonyokhoz.
- Apróhalas, keszeges, kárászos horgászatokhoz is megfelelő választás lehet!
- Megújult, strapabíró csomagolásban készül, mely szállítás során is kiváló segítséget nyújt, így a hosszú élettartam garantált.

Akár 1-2 órás hirtelen ötletből fakadó horgászatokhoz is alkalmas eszköz, plusz támpontot adó világító úszó nagyban megnövelheti a horgászat sikerfaktorát, a fényviszonyok miatt elveszített kapások ideje lejárt!



Általános használati utasítás -Úszó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Anyaga Kiszerelés
69804-001 IBITE CARROT 1G 2 490 Ft iBite Carrot1 gBalsa311 elem + piros led + zöld led
69804-002 IBITE CARROT 2G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 490 Ft iBite Carrot2 gBalsa311 elem + piros led + zöld led
69804-003 IBITE CARROT 3G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 490 Ft iBite Carrot3 gBalsa311 elem + piros led + zöld led

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

JOKER ÚSZÓ ELITE 3516
510 Ft
JOKER ÚSZÓ ELITE 3056
510 Ft
CRALUSSO ÚSZÓ CAPRI FIBER GLASS
890 Ft
CRALUSSO ÚSZÓ SPIRIT FIBER GLASS
890 Ft
CRALUSSO CRISTINA CSEPPÚSZÓ
650 Ft
CRALUSSO TOM CSEPPÚSZÓ
800 Ft
Finomszerelékes Ibite úszók
Megjelent: 2023-11-04 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Az iBite úszók fejlesztése újabb mérföldkőhöz érkezett. Idén megjelentek a finomszerelékes horgászathoz készült típusok. Ezzel a naplemente és az éjszakai órák bolognai, match és spiccbotos horgászathoz kaptunk tökéletes megoldást, de természetesen a hajnali derengésben vagy ...

Nincs kapcsolódó videó