SILVER CARP ETETŐANYAG 2,5KG
Termékleírás

Silver Carp 2,5kg etetőanyag

Nagyon sokan nem szeretnek busára horgászni! Aki viszont, küzdött már vele tudja, hogy mekkora élményt ad a horgászata. A Silver Carp by Szilvási Szilárd, a hagyományos etetőanyagokhoz képest sokkal apróbb szemcsézetű, rengeteg felszálló anyagot tartalmazó etetőanyag.

Használhatjuk gombócként bedobva, de etetőkosárba gyúrva is egyaránt. Az oldódás során olyan felhőt képez, ami közelébe vonzza a busákat és táplálkozásra ingerli őket.

Kétféle színben kerül forgalomba:

- Sárga: Felmelegedett vízben használatos, ahol az agresszívebben táplálkozó halak félelem nélkül táplálkoznak a nagy sárga felhőben. Világosabb aljzatú vizekhez is ezt ajánljuk.

- Piros: Inkább a hidegebb vizek csalija, de univerzális is lehet. Sötétebb aljzatú helyeken vessük be. A busa horgászatának fő szezonja a nyár és emellett a tavasz/ősz. Ez a táplálkozás pontosan addig tart, amíg a felhő a halak előtt van, amint eltűnik, odébbállnak, ezért érdemes folyamatos etetéssel helyben tartani őket.Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Szín Kiszerelés
95302-251 SILVER CARP ETETŐANYAG SÁRGA 2,5KG 2 050 Ft 820 Ft/KG Silver Carp busázóSárga2,5 kg
95302-252 SILVER CARP ETETŐANYAG PIROS 2,5KG 2 050 Ft 820 Ft/KG Silver Carp busázóPiros2,5 kg

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 990 Ft
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Premium Method Mix
2 490 Ft
SBS ALL IN FLUMINO BOX 1,5KG
4 990 Ft
Ne búsongj, busázz
Megjelent: 2020-09-04 | Forrás: Szarka László | Írások

Több oka is van annak, hogy néhány év eltelte után újra a busázásról írok, persze újfent Szilvási Szilárdot segítségül hívva, de ezek közül is a legfontosabb, hogy felelevenítsük és kiegészítsük azokat az ismereteket, amelyek birtokában eredményesen és nem utolsó sorban ...

Energofish Magazin 2020 november
Megjelent: 2020. november 25.

A mostani magazinban a pergetés terén az állóvízi süllőpergetés lehetőségeit mutatjuk meg. A legújhab Benzár orsót is megismerhetjük. A téli Method horgászat alkalmazására is adunk tippeket. A busahorgászat mára rendkívül népszerű lett ehhez ad tanácsokat Szilvási Szilárd.

Energofish Magazin 2020 szeptember
Megjelent: 2020. szeptember 30.

Ebben a kora időszakban a nagy pontyok horgászatát járjuk körbe Szabó Bencével, természetesen nem mehetünk el a halvédelem mellet sem, a pontyok védelméhez csörgő Tamás ad tippeket. Mostanában egyre népszerűbb a busa horgászata, ehhez ad tippeket Szilvási Szilárd. Az ősz természetesen a ragadozók hónapja is, agy a Lukácsi Béla által készített kősüllős blokk a pergetőhorgászoknak nyújt segítséget

Energofish Magazin - 2020 augusztus
Megjelent: 2020. augusztus 19.

Mostani magazinunkban, sügérpergetéshez kapunk tippeket Lukácsi Bélától, megismerhetjük a legújabb Benzár Mix No Limit feederbotot. A busahorgászat rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk Szilvási Szilárd segítségével. Bokor Károly pedig a legújabb univerzális pergetőbotját mutatja be.