EYELEVEL SPRINTER NAPSZEMÜVEG
Termékleírás

Eyelevel Sprinter napszemüveg

Az Angliából érkező Eyelevel napszemüvegek nagy népszerűségnek örvendenek a horgászok körében, ez főként a kiváló minőségű lencséknek köszönhető. A vízparton kiemelten fontos tényező szemünk védelmében, hogy kizárólag polarizált napszemüvegeket viseljünk.

Ezek a típusú lencsék szűrik a vízről visszaverődő napsugarakat is és tompítják a víz csillogását, ezáltal az áttetsző víz felső rétegébe is belelehet látni. Horgászati alkalmazás közben a rezgőspiccet vagy az úszó antennáját is könnyebben lehet látni verőfényes napsütésben is.

A víz felső rétegének, így a rablóhalak láthatóságának ténye, a pergető horgászat alatt megsokszorozhatja a nap sikerességét, ezen módszer képviselőinek kifejezetten ajánljuk az Eyelevel szemüvegeket.

A polarizált lencséket csak erre a célra javasolt törlőkendőkkel érdemes tisztítani, különben a minimális karcolások átengedhetik a káros sugárzásokat.

A horgászat mellett sportoláshoz, kiránduláshoz is ajánljuk. Futás, gyaloglás, szabadtéri tevékenységek. Ezek mind olyan dolgok, ahol nem is gondolnánk mennyire fontos a polarizált, UV szűrős szemüvegek használata.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Anyaga Jellemző Szín
74101-377 EYELEVEL SPRINTER NAPSZEMÜVEG BROWN 5 990 Ft Sprinter BrownMűanyag szár és keretPolarizált lencseFekete keret, borostyán lencse
74101-385 EYELEVEL NAPSZEMÜVEG SPRINTER GREY 5 990 Ft Sprinter GreyMűanyag szár és keretPolarizált lencseFekete keret, szürke lencse


THE ONE NAPSZEMÜVEG SZÜRKE
10 490 Ft
THE ONE NAPSZEMÜVEG BARNA
10 490 Ft
THE ONE NAPSZEMÜVEG SÁRGA
10 490 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG JETTY GRAY
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG REEF GRAY
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG RIVER BLUE
7 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó