CXP NEO METHOD FŰZŐTŰ SZETT SOFT PELLET PLUS
Termékleírás

Mindenkinek szüksége van egy jó fűző tű készletre, methodozzon vagy sem.
A CXP Neo Method Needle Set három részből áll:
1 db csali fúró. Főként kemény csalikhoz, vagy popupokhoz, ahol nem elég beleszúrni a fűzőtűt, mert könnyen szétrepedhet, vagy bele sem megy.
1 db hegyes, tű kiképzésű fűzőtű, mely tökéletes választás puha pelletekhez, popupokhoz, mivel nagyon vékony, könnyen behatol a csaliba és nem roncsolja annak szerkezetét. Nincs más dolgunk, mint a hajszálelőke fülét beleakasztani és visszahúzni a csalin.
1 db kampós fűzőtű, mellyel előre megfúrt pelleteket tudunk könnyen és gyorsan megfűzni. Az egyik legstrapabíróbb típus, szinte soha nem törik el.
Ergonomikus műanyag fogantyúval rendelkezik, melyet érdesített felülete csúszásgátlóvá tesz. Még nedves, halnyálkás kézzel is biztosan tudjuk fogni és használni.
A fogantyú végén kis fül került kialakításra, melybe madzagot kötve fel tudjuk akasztani, hogy mindig kéznél lehessen. Feltűnő sárga színének köszönhetően nem hagyjuk a fűben horgászat után.


Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár
80204-001 CXP NEO METHOD FŰZŐTŰ SZETT SOFT PELLET PLUS 1 690 Ft

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BOJLISTOPPER KERETEN
170 Ft
BOJLITŰ GUMINYELŰ
420 Ft
BOJLIFÚRÓ STOPPERTÁROLÓS
690 Ft
390 Ft
GUMIGYÖNGY ET
250 Ft
ET LEBEGŐ STOPPER
310 Ft
BOJLIFŰZŐ TŰ 15CM
200 Ft
Leveleki kalandok
Megjelent: 2020-10-29 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Amikor az ember egy 200 hektáros víztározó partjára téved, ráadásul feeder botokkal a kezében, biztosra veheti, hogy nagy kalandban lesz része. Kiváltképp igaz ez abban az esetben, ha egy, a parttal közvetlen összeköttetésben nem lévő stégről hódolhat szenvedélyének úgy, hogy ...

Bemutatjuk a Carp Expert Dippelt Horogpelleteket
Megjelent: 2019-09-05 | Forrás: Energofish Feeder Team | Hírek

Léteznek csalik, melyeknek az egyszerűségükben rejlik a nagyszerűségük. Bizonyára mindenki ismer és használt már olyan kemény, fúrt horogpelleteket, amelyekkel egyes vizeken fantasztikus eredményeket lehetett elérni. Igen, a múlt idő használata nem véletlen, hiszen uszonyos barátaink ...

Fűzőtő kalauz
Megjelent: 2019-03-26 | Forrás: Szabó Bence | Írások

A fűzőtűk használatát bizonyára mindenki ismeri, hiszen hosszú évek óta könnyítik meg a csalizást mind a bojlis, mind pedig a feeder horgászok számára. Ugyanez elmondható a bojlifúrókról is, melyeknek hála a kemény, eredetileg át nem szúrható pelletekkel történő csalizás ...

Nincs kapcsolódó videó