A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR DIPPELT SPEED PELLET
BENZAR DIPPELT SPEED PELLET
Benzár Zsolt pelletes újdonságai mindig nagy népszerűségnek örvendenek a horgászok körében.

Nincs ez másként a BENZÁR MIX SPEED PELLET esetében sem. A BENZÁR MIX SPEED PELLET család, egy vadonatúj eljárással készült, nem csupán formájában, hanem összetételében is eltér a hagyományos pelletektől. Többségükben kifejezetten magas szénhidrát tartalmú csalik, melyek a tavaszi és őszi horgászatok mellett nyáron is bizonyítanak.
A magas szénhidrát tartalom mellé a krilles esetében a fehérjetartalom is megemelkedett, így kifejezetten a nyári meleg vizek favorit csalijává vált.
Horogra tűzése rendkívül egyszerű, hisz a pelletek kis cérna hurkokkal vannak ellátva, melybe a horgot egyszerűen csak beakasztjuk.

Az előzetes tesztek kiemelkedően jó eredményeket mutattak, így biztosan állítható, hogy használatukkal több ezer horgász fog feledhetetlen élményekkel gazdagodni.

BENZÁR MIX TURBO SOFT PELLET
1 100 Ft
BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET
1 390 Ft
BENZÁR MIX FLOATING PELLET 7MM
1 390 Ft
BENZAR MIX TURBO SOFT LONG LIFE PELLET
1 590 Ft
MOTABA CARP DUMBELL WAFTERS
1 790 Ft
MOTABA CARP WAFTERS
1 790 Ft
Amúrok éjszakája
Megjelent: 2017-07-31 | Forrás: Energo Team | Írások

A túlburjánzott vízi növényzetek karbantartására lett betelepítve az amúr, amely azóta az egyik kedvenc célhala lett a horgászoknak. Vannak speciális trükkök amelyek az amúr horgászatánál alkalmaznak, most mi a feederezést választottuk, és az amúrozás szempontjából ...

Nincs kapcsolódó videó