Tavaszi Horgászsport Szakkiállítás és Vásár 2014!
Megjelent: 2014. március 14. | Forrás: EnergoTeam | Írások

Óriási kedvezmények és 100%-ban levásárolható belépőjegyek? A legnagyobb horgászcikk és csali választék 10.000 négyzetméteren? Igen, mindez megvalósul 2014 március 14-16. között Budapesten, a SYMA Kongresszusi és Rendezvény Központ „A” pavilonjában!

Minden ízében megújult a horgászat legnagyobb magyarországi seregszemléje, a Tavaszi Horgászsport Szakkiállítás és Vásár. Új szervezőgárdával, új médiapartnerrel, új helyszínen, óriási területen, számos programmal és minden eddiginél több kiállítóval jelentkezik.


A nagyszínpadnál állandóak lesznek az előadások

A Tavaszi Horgászkiállítás és Vásáron kicsik és nagyok, amatőrök és profik egyaránt megtalálják majd a számításukat. Különböző színpadi és a mesterséges folyóparton zajló programokból választhatnak, sőt akár részt is vehetnek bennük. A színpadi és folyóparti előadások mellett egész napos szaktanácsadások várják az érdeklődőket a cégek standjain, a kisebbek pedig a gyermekfoglalkoztatóban érezhetik jól magukat.


Az Energofish ismét hatalmas kínálattal lesz jelen

Kiállítóink között éppúgy megtalálhatóak lesznek a finomszerelékes termékeket kínáló cégek, mint a bojlis, nagypontyos és a ragadozó horgászok jól bevált márkái. Itt biztosan semmiből nem lesz hiány, ugyanis olyan széles palettát vonultatnak fel a horgászcégek, melyre horgászkiállításon hazánkban eddig még nem volt példa! Sőt, fantasztikus nyeremények is várnak azokra, akik a hétvége valamelyik napján kilátogatnak a rendezvényre.


Ekkora kínálatban nehéz eligazodni

Élménybeszámolók, előadások, élő interjúk, nyereményjátékok, közönségversenyek és közönségtalálkozók – ezek mind-mind részei lesznek a három napnak, a HorgászShow kiállításokon már megszokott professzionális színpadtechnika segítségével. Látványos videóbemutatókkal, hihetetlen aprólékossággal, színes előadások keretében fogjuk bemutatni a legújabb technikákat és felszereléseket.


A Folyóparton te is kipróbálhatod magad

Természetesen az Energofish Kft most is óriási kínálattal várja a horgászokat. Számos neves horgászunk fog fellépni, a színpadon, és a folyóparton. Az aktuális Európa bajnok Szilvási Szilárd, Magyarország leghíresebb harcsahorgásza Koós Ferenc, és a nemzetközileg is elismert Salmo Hungary csapata, vagyis Lukácsi Béla és Kovács Adrián.


Lesz itt minden, ami a horgászathoz kell

Az idei évben kipróbálhatják a világ legkiválóbb sporthorgász szimulátor gyártójának berendezéseit, aminek a segítségével „fedett pályán” is felejthetetlen élményben lehet részünk. Összesen három szimulátoron lehet majd az édes és sósvízi halakkal megküzdeni.


A szimulátorok segítenek abban, hogy kipróbálhatsd mit is jelent egy nagy hal fárasztása

A rengeteg látnivaló és program mellett ejtsünk még pár szót a látogatóként talán a legfontosabb kérdésekről. A belépőjegyek ára a rengeteg nyeremény, a hihetetlen programok és az elképesztő kedvezmények dacára sem megfizethetetlen, hiszen a napijegy 2.000 Ft.-ba, a nyugdíjas és diák (14 éves korig) 1.400 Ft.-ba míg a családi jegy (két felnőtt és két 14 év alatti gyerek) pedig 4.500 Ft.-ba fog kerülni. Sőt, a belépőjegyek mellé minden esetben adunk ajándékba egy 100%-ban levásárolható kupont, mely levásárolható (horgászcikkek esetében):

- 1.400 Ft.-os diák/nyugdíjas jegy mellé 1db 1.400 Ft.-os kupon

- 2.000 Ft.-os napijegy mellé 1db 2.000 Ft.-os kupon

- 4.500 Ft.-os családi jegy mellé 2 db 2.000 Ft.-os kupon

(Egy látogató, egy vásárlásra, egy darab kupont használhat fel. A kupon készpénzre nem váltható, tehát vissza nem adnak belőle és a kuponok nem válthatóak vissza!)


Ebbe a botba nyugodtan lehet csimpaszkodni


Gyere el te is és nézd meg a legújabb kínálatunkat

Mindhárom napon reggel 10 órától várjuk a horgászat szerelmeseit. Érdemes akár tömegközlekedési eszközzel is érkezni a rendezvényre, hiszen a SYMA Kongresszusi és Rendezvény Központ közvetlen szomszédságában található Puskás Ferenc Stadion metró megállótól könnyedén elérhető mindhárom Budapesti főpályaudvar. Sőt, hogy tovább könnyítsük a látogatóink idejutását, a MÁV-START Zrt. 50%-os menettérti kedvezményt nyújt bármely a Horgászkiállításra vasúton érkezőknek.

Utazási kedvezmény A MÁV-START Zrt. a 2014. március 14 – 16. között megrendezésre kerülő Tavaszi Horgász Szakkiállítás és Vásárra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli és Kelenföld állomásokra. A jegyváltás során kérjük jelezni, hogy az utazás a Tavaszi Horgász Szakkiállítás és Vásárra történik.


A fiúk ilyen meghökkentő dolgot most nem ígértek,
de érdekességben most sem lesz hiány

A felhasználás feltételei A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2014. március 13–án 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, 2014. március 17-án 24:00 óráig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegzés után érvényes.

A jegyek bélyegzése a helyszínen, az információs standon a látogatói nyitvatartási időben történik.

2014. 03. 14: 10:00 – 18:00

2014.03. 15: 10:00 – 18:00

2014.03. 16: 10:00 – 17:00

Bővebb információkért, akciókért, utazási kedvezményekért látogasson el a Tavaszi Horgász Szakkiállítás és Vásár hivatalos weboldalára, a www.horgaszkiallitas.hu-ra.

Forrás: EnergoTeam

Kis csali, nagy hal – avagy tévhitek eloszlatása a csaliválasztásról
Megjelent: 2024. április 20. | Forrás: Sudár Gergő | Írások

Az utóbbi hetekben a természet elkezdett éledezni és a tavaszi időjárás is már megmutatta magát. Ennek köszönhetően a körülmények ideálissá váltak ahhoz, hogy elkezdjem a 2024-es horgász szezont. A Törökbálinti Horgászparkot vettem célba azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nagy testű halakat is eredményesen horogra lehet csalni kifejezetten kisméretű csalikkal.  A Törökbálinti Horgászparkot methodos körökben azt gondolom...

A pazar SCOBAR
Megjelent: 2024. április 06. | Forrás: Ország Bálint | Írások

A spiccbotos horgászat mindig is a legkedveltebb módszereim közé tartozott. Gyermekkoromban (sokakhoz hasonlóan) ezzel az úszós módszerrel fogtam meg az első halaimat és mind a mai napig szívesen nyúlok az orsó nélküli botokhoz. A FeHoVa kiállításon találkoztam először a CARP EXPERT új spiccbotjaival és a SCOBAR névre keresztelt típust kézbe véve egyből éreztem, hogy egy pazar eszközről van szó... Hol vannak már azok az idők, amikor bambuszbottal...

Pontyóriások keringője - Katlov Lake I.
Megjelent: 2024. március 30. | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Szeptember második hétvégéjét már nagyon vártuk a srácokkal. Mindannyiunk gondolata, napokkal az indulás előtt, Csehország egyik legszebb és legszerethetőbb pontyos vizének partjára kalandozott. Teljes joggal, hiszen azoknak az estéknek a hangulata semmihez sem hasonlítható: a levegő lehűl, pára borít mindent, a természet zaja elhalkul. Majd a pontyóriások sorra, egymás után csobbannak bele a katlovi éjszakába. Isten hozott valóság! Az előzetes...

Megújultak a Carp Expert zsinórok!
Megjelent: 2024. március 23. | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Megújult külsővel és minőségben kerültek forgalomba a Carp Expert márka zsinórjai. A tetszetős piros csomagolás messziről megismerhető, de természetesen nem csak ezért érdemes kézbe venni őket. A Specialist és Power család 4-4 tagja között mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A piros csomagolás szép és figyelemfelkeltő. A legtöbb horgász a zsinórok szakitószilárdságának adatait nézi, amikor választ. Természetesen így is remek...

Nőtincsi verseny
Megjelent: 2024. március 20. | Forrás: Nieto Ramon | Írások

A csapat idén is részt vesz a Nőtincsen megrendezésre kerülő harcsafogó versenyen. Ebben a cikkben bemutatom a 2023-as versenyünket és tapasztalatainkat. Kezdő harcsásoknak pedig egy kis iránymutatást és felkészülési javaslatokat egy harcsás versenyre. A tóról néhány érdekesség: Nógrád megyében található ez a gyöngyszem. Ezt a körülbelül ötven hektáros tavat a Lókos-patak felduzzasztásával hozták létre 2000-ben. Alapvetően a tó árvízvédelmi...

Hideg vízi pontyok rakóssal
Megjelent: 2024. március 16. | Forrás: Csala Viktor | Írások

Az első, erős napsugarak megjelenésével a horgászok zöme óvatosan ugyan, de megjelenik a vízparton. Ebben az időszakban, amikor még a vízhőfoka nem éri el az 5 celsius fokot, nehéz kapásra bírni a halakat. Kiemelt fontosságú az átgondolt tudatos horgászat. Alig vártam, hogy kijussak a vízpartra és horogra csaljam a holtág pontyait. Szeretem a tél végi és tavasz eleji horgászatokat, sokat lehet taktikázni, talán ilyenkor tud a legtöbbet fejlődni az ember....